Katten tisser uden for bakken – endelig en løsning

0
256


Jeg har længe udskudt et projekt med at lave en “vinkælder” under kældertrappen, fordi katten har haft svært ved at forstå kældergulvet ikke er en kattebakke. Betongulvet i kælderen har lugtet af kattetis og jeg har ikke kunne få lugten af.

Hvis der er en ubehagelig lugt i denne er verden er det lugten af kattetis i sin bolig.

Nu har jeg  fundet en løsning på problemet!

Først blev gulvet vasket med vand, opvaskemiddel og eddike. Anvend 1/10 eddike – altså eksempelvis 1 liter vand og en dl eddike. Tilføj et skvæt opvaskemiddel.

Så blev gulvet skrubbet godt. Jeg lod blandingen ligge en times tid, før jeg igen skrubbede. Så tørrede jeg op. Vaskede med rent vand og tørrede godt op igen.

Så langt er jeg kommet tidligere. Problemet var katten kort tid efter tissede igen. Så var lugten tilbage.

Fra min barndom, kan jeg huske noget, som hed “Gå-væk-hund”. Længe har jeg ledt efter et gå-væk-kat produkt, men har ikke kunnet finde det. Det er nu lykkedes – og det virker! Det hedder “Hold dig væk kat” og er markedsført af danske KW.

Man kan købe produktet her: Gå-væk-kat

Der står på produktet, man skal sprøjte hver dag. Det er ikke nødvendigt. Jeg giver gulvet et lille sprøjt en gang imellem når jeg alligevel går forbi. Så en eller to gange om ugen er ihvertfald rigeligt.

Katten opholder sig stadig i resten af huset – den går bare ikke i kælderen mere.

Og lad mig slå det helt fast – det er altså ikke fordi jeg ikke kan lide min kat. Den er et værdsat familiemedlem, men kattetis bedes den holde i bakken og i haven. Det gør den så nu.

Så kan jeg måske snart komme igang med min vinkælder!

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY