Inspiration til børneværelset – brug fototapet

0
527
Fototapetet pynter på enhver væg


Børnenes værelser tjener mange formål og kravene er derfor høje. De skal både være hyggelige, funktionelle og opfordre til at bruge fantasien.

Hos os har børnene i lang tid haft et funktionelt og godt legeværelse. Alligevel manglede der et eller andet. Der var for “koldt” og praktisk og ikke rigtigt hyggeligt derinde.

Løsningen viste sig at findes i form af fototapet. Det forandrede værelset totalt. Vi valgte en lys skov med masser af grønt og striber af sollys, som prikker til fantasien og giver inspiration til leg.

Tanken er at skoven både er dekoration, som giver liv og kulør til rummet, men samtidigt er en rekvisit i forskellige lege. Børnene leger både skovtur, alfer i skoven, vilde dyr og meget andet. Det er et kæmpe hit.

Jeg fandt en masse egnede fototapeter her. Oven i købet er flere af tapeterne pt. på tilbud for DKK 499,- mod normalt DKK 699,-

Mulighederne er mange. Er i til skovtemaet som ovenfor: efterårsskov eller sommerskov

Er børnene mere til sørøverlege: tropisk strand eller åbent hav

Til de hesteinteresserede: Hest i stalden

Der findes mange andre fototapeter end de nævnte. Hidtil har vi begrænset os til børneværelset, men jeg vil da ikke afvise vi anvender fototapet i andre rum i fremtiden.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY