Halloween i Göteborg

0
407

Et besøg i Liseberg kan altid anbefales – også til Halloween

Liseberg er Nordens største forlystelsespark. Rutsjebaner og forlystelser er der rigeligt af. Faktisk så mange at det kan være svært at nå dem alle igennem på en enkelt dag. I Kaninlandet finder I oplevelser og forlystelser til de mindste. De lidt større børn og voksne kommer ikke til at kede sig med de mange rutsjebaner og øvrige forlystelser – nogle af dem er særdeles fartfyldte (eksempelvis Helix) og længere end, hvad der ses, andre steder.

Helix har fart på fra start til slut – der er ingen stunder til en dyb indånding

Halloween gøres der MEGET ud af i Liseberg. Dette kan varmt anbefales. Der er hele fem skræmmende og gennemførte sær-forlystelser. Der skal advares; vores egne børn fik en skræk i livet, som kostede lidt nattesøvn.

Skoven – en af sær-forlystelserne i anledning af Halloween

På den ene side af kanalen, som løber igennem Liseberg, er uhyggen holdt til et acceptabelt niveau for selv de mindste. Men går man over broerne til den anden side af kanalen er der ikke sparet på udskejelserne. Udklædte aktører i diverse opsætninger bevæger sig rundt blandt gæsterne. Det er ikke for de mindste og selv de mellemstore børn får hurtigt for meget. Havneområdet er forvandlet til et gennemført sort grotesk cirkus total-teater.

En af de mange aktører i havneområdet
Heldigvis er der stadig de ikke-skræmmende forlystelser at falde tilbage på

Logistikken omkring besøget fungerer fantastisk. Der kan parkeres ved indgangen. Det er med rimelig betaling på 110 SEK (~75 DKK) for en hel dag. Betales via parkeringsappen, kan parkeringen og betalingen afbrydes såfremt man skulle ønske at forlade parken tidligere.

Der er mulighed for at købe entré og turpas på internettet eller i en af de mange automater udenfor indgangen. Køber man det store turpas via en af disse muligheder opnår man adgang til “express-køen” hvor den lange kø kan springes over. Generelt er der dog ikke lange køer ifm. Halloween. Der skal normalt højst ventes en tur.

Halloween hygge for de mindre børn

Selvom udgifter til turpas og entré løber op, når en hel familie er afsted, er priserne overkommelige. Entré og turpas koster samlet 445 SEK (~300 DKK) hvilket må siges at være rimeligt – kvaliteten og mængden af forlystelser taget i betragtning. Til de mindre børn findes et “mini-turpas” som giver fri adgang til forlystelser, som er egnet til denne aldersgruppe. Det er en yderst rimelig løsning, som andre parker kunne tage ved lære af. “Mini-turpasset” koster 175 SEK (~120 DKK) – dog skal der tillægges 110 SEK (~75 DKK) i entré såfremt barnet er over 110 cm.

Til de sultne er der rigeligt med tilbud – endda til rimelige priser. Et par eksempler på hurtig mad er en stor vildt-kebab til 75 SEK (~52 DKK). Er man mere til restaurations-mad kan dette fås fra 129 SEK (~90 DKK) for en kyllingfilet med tilbehør og opefter.

The Experiment – en af Halloween sær-forlystelserne, som kan koste på nattesøvnen

Åbningstider ifm. Halloween kan ses her. Besøg i Liseberg anbefales også i de andre sæsoner.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY