Halloween er over os – lad os få det bedste ud af det

0
328

Indrømmet, jeg har det svært med Halloween. En, for mig, importeret højtid. Problemet er bare at børnene elsker det og at der er så meget fedt “pynt”.

Højtiden bliver en anelse mere spiselig for mig når jeg kalder den “allehelgensaften” og husker mig selv på at det oprindeligt er en europæisk tradition at mindes de døde denne aften. Eksempelvis i Spanien bruger man dagen på at besøge sine afdøde på kirkegården.

Hvor meget jeg end vil – jeg kommer ikke uden om at pynte lidt op til allehelgensaften. Så kan vi lige så godt få det bedste ud af det. Og det er da også skægt at udhule græskar med børnene for at lave græskarmænd og pynte huset op med kunstigt spindelvæv.

For at se lyst på højtiden er det også den måned om året vi ikke skal have dårlig samvittighed over de mange spindelvæv vi har – både ude og inde – i huset.

Heldigvis findes der, som nævnt, masser af udstyr som kan gøre højtiden (død)skæg.Cat woman
Ansigtssminke, teaterblod og lignende finder du med fordel hos Hobbyprodukter. Her er et direkte link til deres halloween tema.

Men det virkelig sjove finder du her hos Coolstuff i deres Halloween tema. Se eksempelvis deres udvalg af linser til øjnene (hvide øjne, djævel øjne m. fl.) og udklædninger eller udvalget af zombier og krobsdele til dekoration.

Udklædninger finder du også hos Partykostumer. Der er mange sjove halloween-kostumer til mænd, kvinder (var det noget med zombie politibabe eller zombie housemaid?), piger og drenge.
Der er også mange guldkorn at finde i Lightinthebox Halloween tema. Kostumer (eksempelvis Cat-woman ovenfor), Halloween sminke, Halloween kjoler til den gode stil og pynt til hus og have. Frem til 31. oktober, kan du ovenikøbet få 10% rabat ved at anvende rabatkoden: “Scare7LITB”H1

Det hjælper da lidt på lysten til at deltage i festlighederne omkring allehelgensaften – ihvertfald for mig. Rigtig god fornøjelse med at gøre hjemmet uhyggeligt. Jeg smider et par billeder på bloggen når vi har gjort huset tilpas frygtindgydende.

 

 

580x300

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY