En næsten perfekt barnebærestol

Bærestolen Osprey Poco Premium er et godt valg til vandreturen med de mindste

0
442

Går du med tanker om at anskaffe en barnebærestol kan Osprey Poco Premium anbefales.

Man har en følelse af gennemførthed og god kvalitet hele vejen igennem.

Ospreys erfaring med rygsække af god kvalitet er overført til bærestolen, så du får en bærestol med god pasform. Indstillinger foretages nemt både for tilpasning til bærer og barn.

Barnet spændes fast med seler og har fodstøtter i stil med stigbøjler

Med andre systemer har vi oplevet at barnet blev træt af at sidde i stolen. Det var ikke tilfældet med denne bærestol. Vores et-årige hygger sig – også på længere ture og falder i søvn fra tid til anden.

En god detalje er at barnet kan beskyttes mod solen med en solskærm, som nemt trækkes op – og meget nemt “skydes” ned igen efter brug. Ligeledes følger der også et regnslag med bærestolen.

Solskærmen køres nemt op og ned

En separat turrygsæk af lynes af bærestolen
Der er fin plads til diverse fornødenheder

I bærestolen er der god plads til diverse fornødenheder. Det store rum i rygsækken er beskyttet godt af rammen, så frugt, madpakker og lignende ikke bliver udsat for tryk. En anden lækker detalje er at en del af bærestolen kan lynes af som en separat turrygsæk, hvis man skulle få behov for det.

Bærestolen sammenklappet til transport

Bærestolen kan “foldes” sammen, så den fylder mindre under transport. Det anbefales også at købe transporttasken med. Når bærestolen er klappet sammen, er den nem at pakke i transporttasken.

Kort fortalt er bærestolen gennemført. Skal man pege på enkelte minuser, er det at store flasker vand ikke passer i sidelommerne samt at der ikke er et sted hvor man umiddelbart kan placeres en vandflaske hvor man kan få fat i den imens man har bærestolen på ryggen.

Bærestolen i transporttasken, som købes separat

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY