Brændeovnsgitter – test af Beemoo Safe Gitter 5

0
2231

Jeg er en ivrig brændeovnsmand. Med tre brændeovne i huset, er brænde en væsentlig bidrager til varmekomfort. Problemet opstår nu hvor husets mindste er begyndt at bevæge sig rundt. Sæsonen for brændeovne begynder lige straks, så for, blot for en enkelt gangs skyld, at være ude i god tid, gik jeg på markedet efter en løsning.

Der er meget at vælge imellem. Både hvad angår løsning og pris. Se blot nogle eksempler her:

Babytorvet har nogle fine babygitre til ethvert formål. Dem kan du se her.

Babysam har Baby Dan gitre, som er super fleksible. Der kan man tilkøbe ekstra elementer og bygge præcis den løsning, man har behov for. Dem kan du se her

Babyshower har også flere serier af gitre. Herunder også Baby Dan. Se mere her.

Her ser vi nærmere på et brændeovnsgitter fra Beemoo da prisen ligger et stykke under de andre brændeovnsgitre. Men holder brændeovnsgitteret fra Beemoo i praksis?

Beemoos brændeovnsgitter er kommer med hele fem fag, samt to væg ender til vægmontering. Det er nemt at montere i væggen og nemt at afmontere og flytte rundt på fagene, så man får lågen i brændeovnsgitteret dér, hvor man vil have den.

Lågen klapper selv i og åbnes uden problemer. Det fungerer rigtigt fint.

b0177e72-20ca-40ad-b69c-c813fed02d60
Samlingerne i Beemoo brændeovnsgitter kan være svære at skrue så fast at brændeovnsgitteret fikseres 100%

Skal man udsætte noget på Beemoo brændeovnsgitteret er det at samlingerne af fagene er af plastik. For at kunne fastholde gitteret i den ønskede form, skal samlingerne strammes med hånden. Men selvom man strammer så meget man kan, er det ikke nok til at fiksere gitteret 100%. Skubber man til brændeovnsgitteret, kan man rykke det lidt fra side til side.

Om det kan modstå et stærkt insisterende barns rusken, masen og skubben, kan jeg have min tvivl omkring. Så hvis du er forældre til Hulk Jr og planlægger at lade ham være alene med en tændt brændeovn over længere tid, ville jeg personligt betale lidt ekstra og vælge et af ovennævnte brændeovnsgittere.

e7bc700d-d678-4670-919d-0389cf865b2c
Pænt ser det ud, brændeovnsgitteret fra Beemoo. I opstillingen er der, af hensyn til forbipasserende trafik, fjernet et fag.

Prisen på 799 DKK for Beemoo Safe Gitter 5, er også et stykke under hvad de fleste andre brændeovnsgittere koster.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY